HİPNOZ DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2011 YILI FAALİYET DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR

Değerli Üyelerimiz,

06.05.2011 tarihinde yapılan Derneğimiz Olağan Genel Kurul Toplantısında sizlerin teveccühüyle göreve getirilen Yönetim Kurulumuzun 8 aylık çalışma dönemine ait faaliyetlerini kısaca ortaya koyan raporumuzu Sayın Genel Kurulun bilgi ve takdirlerine sunmak üzere huzurlarınızdayım.

Bu nedenle, tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım adına Genel Kurula göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü şükranlarımı arz eder, saygılarımı sunarım.

Değerli üyelerimiz, yönetim kurulu faaliyet raporumuzu yapılan faaliyet konularına göre zamanı da iyi kullanmak adına aşağıdaki şekilde ana başlıklar altında özetlemeye çalışacağız,

1) DERNEK ÜYELERİNİN BİLGİSAYAR ORTAMINA AKTARILMASI

Yönetim Kurulu olarak göreve gelişimizden itibaren öncelikle derneğimize ihtiyaç sahibi, bilgisayar bilgisi olan arkadaşımızı görevlendirilerek arşivimiz düzenlenmiştir.

2) WEB SİTESİ KURULUŞU

Dernek Yönetim Kurulumuz bu faaliyet döneminde eksikliğini hissettiğimiz diğer bir unsur olan tanıtım ve üyelerimizle irtibat hususundaki sorunu gidermek için bir web sitesi oluşturmuş tüm faaliyetlerimizi güncel olarak sizlere ulaştırılmayı hedeflemektedir. Gerek duyurularımız gerekse yapmış olduğumuz faaliyetlerimiz haber şeklinde sitemizde yer alacaktır.

3) İLETİŞİM

Dernek Yönetim Kurulumuz, üyelerimizle derneğimiz arasındaki iletişimi daha sağlıklı olarak kurmak için bir cep telefonu almaya karar vermiştir.

Ancak bütün Üyelerimizin cep telefon numaralarının sürekli güncel tutulması gerekmektedir. Cep numarasını değiştiren üyelerimizin bize bilgi vermeleri halinde güncelleme yapılacak bu bilgi ve mesajlardan faydalanabileceklerdir.

4) EĞİTİM:

Değerli üyelerimiz, Ankara Tıbbi Hipnoz Derneğinin “Hipnoz Eğitimi ve mevzuatı” adlı Avrupa Birliği Projesinde derneğimiz yerel ortak olmasına karar vermiştir.

5) HUKUKSAL DURUM:

Değerli üyelerimiz, biliyorsunuz bu döneme kadar üyelerimizde aidat toplanılmamıştı. Dernekler masasına yazdığımız kararı (eski borcun silinmesi yeniden aidat toplanması) onaylamamıştı. Derneğimizin bu sorunu çözüm bulmamız gerekmektedir.

Değerli Üyelerimiz, Yönetim Kurulu olarak 8 aylık faaliyetlerimiz kısaca bunlardan ibaret olup, çalışmalarımızda katkı koyan desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eder, Genel Kurulumuzun derneğimiz için hayırlı, başarılı sonuçlar doğurmasını temenni eder, Yönetim Kurulumuz adına yeni seçilecek Yönetim Kuruluna başarı dileklerimizle saygılarımızı sunarız.

09.12.2011

BAŞKAN: TAHİR ÖZAKKAŞ

GENEL SEKRETER: YASEMİN SOLAK ÇALIKOĞLU

Son değiştirme: 2 Şubat 2012, Perşembe, 15:50