Katatimi

Eğitim Tarihleri:

23 Aralık 2017

AMAÇ:

Katatimi; yönlendirilmiş imgelem tekniği kullanılarak terapistin rehberliğinde gündüz rüyası oluşturarak, kişinin iç dünyasının analizinin yapılması ve sembollerin tanı ve tedavide kullanılması esasına dayanır. İlk defa 1950'li yıllarda Alman psikiyatr Leuner tarafından kullanılmıştır. Bu çalışmada sembollerin yönlendirilmiş imgelem yöntemi ile psikoterapi ve hipnoz uygulamalarında nasıl kullanılacağı vaka örnekleri üzerinden anlatılması ve pratik yapılması amaçlanmaktadır.

KAPSAM

Bilinçdışındaki psikolojik problemlere sembolik dili kullanarak odaklanma ve problemlerin çözümünde sembolik dili kullanma becerisi geliştirmek

Daha önce herhangi bir kurumdan temel hipnoz eğitimini almış olan;

Diş Hekimleri, Doktorlar, Psikologlar, Psikolojik Danışman ve Rehberler, Sosyal Hizmet Uzmanları, Psikiyatri Hemşireleri; bu alanlarda lisans ve/veya yüksek lisans mezunları eğitime katılabilir.

KATILIMCI SAYISI

Kayıtlar kişi sayısı ile sınırlı olduğu için ödeme ve başvuru sırasına göre kabul yapılacaktır.

Kayıt yaptıran kişiler her gün güncellenerek www.hipnozdernegi.org.tr sitesinde yayınlanacaktır.

Katılımcı Listesi için tıklayınız.

09.00 -16.00 (6 saat)

SERTİFİKASYON

Katılımcılara, Hipnoz Derneği onaylı katılım belgesi verilecektir. Derneğimiz ESH üyesidir.

BİLGİ ve KAYIT İÇİN:

basvuru@psikoterapi.com

+90 212 243 2397

Kayıt için, www.hipnozdernegi.org.tr sitesinden online başvuru formunu doldurup göndermeniz rica olunur.

E Ğ İ T İ M Y E R İ

Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad.

Galatasaray İşhanı No: 120 Kat: 4-5

Beyoğlu/İstanbul

EĞİTİM ÜCRETİ

Hipnoz Derneği üyesi olmayanlar için 150_TL

Eğitim ücreti Hipnoz Derneğine bağış olarak alınacaktır.

İş Bankası Gebze Şubesi

Hesap No: 2420 - 2377295

IBAN: TR61 0006 4000 0012 4202 3772 95

Dr. Betül Sezgin

1988 Yılında İstanbul Tıp Fakultesi‘nden mezun oldu. 1992- 1997 yılları arasında Şişli Etfal Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları dalında uzmanlık eğitimi aldı. 1997-2011yılları arasında Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştı. 2012 yılında Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinden emekli olarak devlet sektöründen ayrıldı. 2004 yılında katıldığı Hipnoz Eğitimleri ile birlikte insan psikolojisi ve bedensel hastalıklar arasındaki yakın ilişki ile ilgilenmeye başlamasıyla birlikte psikoterapi ve hipnoz alanındaki eğitimlerine başlamış oldu.
Halen Psikoterapi Enstitüsü Bünyesinde eğitim kadrosunda yer almaktadır. Hipnoz Derneği Başkanlığını yürütmektedir. BAÇED Aile Danışmanlığı kurucu üyesidir.

İlgilendiği alanlar: Bireysel terapi, Ergen, Çocuk ve Aile Sorunları

Son değiştirme: 22 Mayıs 2018, Salı, 15:34