Madde Bağımlılıklarında Hipnoterapi Uygulamaları Eğitimi

Eğitim Tarihleri:

25 Şubat 2018

AMAÇ:

Sigara, alkol ve diğer madde bağımlılıklarında psikoterapi ve hipnoz uygulamalarının vaka örnekleri üzerinden anlatılması ve pratik uygulamaların aktarılması amaçlanmaktadır.

KAPSAM

Daha önce temel hipnoz eğitimini almış olan;

Doktorlar, Psikologlar, Psikolojik Danışman ve Rehberler, Psikiyatri Hemşireleri; bu alanlarda lisans ve/veya yüksek lisans mezunları eğitime katılabilir.

KATILIMCI SAYISI

Kayıtlar kişi sayısı ile sınırlı olduğu için ödeme ve başvuru sırasına göre kabul yapılacaktır.

Kayıt yaptıran kişiler her gün güncellenerek www.hipnozdernegi.org.tr sitesinde yayınlanacaktır.

Katılımcı Listesi için tıklayınız.

10 :00- 18:00 (7 saat)

Katılımcılara, Hipnoz Derneği onaylı katılım belgesi verilecektir. Derneğimiz ESH üyesidir.

BİLGİ ve KAYIT İÇİN:

basvuru@psikoterapi.com

+90 212 243 2397

Kayıt için, www.hipnozdernegi.org.tr sitesinde online başvuru formunu doldurup göndermeniz rica olunur.

E Ğ İ T İ M Y E R İ

Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad.

Galatasaray İşhanı No: 120 Kat: 4-5

Beyoğlu/İstanbul

EĞİTİM ÜCRETİ

Hipnoz Derneği üyesi olmayanlar için 250_TL

Eğitim ücreti Hipnoz Derneğine bağış olarak alınacaktır.

İş Bankası Gebze Şubesi

Hesap No: 2420 - 2377295

IBAN: TR61 0006 4000 0012 4202 3772 95

Dr. Hasan KENDİRCİ

15.01.1959 Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde doğdum. 1976 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliğinde 2 yıl eğitim aldıktan sonra 1978 yılında İstanbul Tıp Fakültesine girdim 1984 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun olarak aynı dönemde hekimlik hayatıma başladım. 1987 yılına kadar SSK Rize Hastanesinde görevimi tamamladım.1989 yılından itibaren ise SSK Beyoğlu Dispanserinde çalışmaya başladım ve hekimlik yaşantımı bu ünitede devam ettirdim. Halen Beyoğlu Göz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği’nde görev yapmaktayım. Özel muayenehanemde hastalarımı ve danışanlarımı kabul etmekteyim. İstanbul Tabip odasında birçok komisyonda aktif olarak görev aldım ve birçok işyeri hekimliği yaptım. 2003 yılında Yeditepe Üniversitesinde Hipnoz ve Hipnoterapi eğitimi alarak mesleğime yeni bir boyut kazandırdım. Ayrıca psikoterapi enstitüsünde 600 saatlik psikoterapi eğitimi alarak, Bu konuda kendimi geliştirdim. Psikohipnoterapi ve destekleyici tıp alanında çok sayıda yurt içi ve yurtdışında sertifikalandırılmış eğitimler aldım. Evli ve 2 çocuk babasıyım, İstanbul’da ikamet etmekteyim.

Son değiştirme: 6 Şubat 2018, Salı, 09:55